torstai 13. marraskuuta 2014

Espanjalainen paahtovanukas - Flan

Tekaisin eilen töihin vietäväksi flania. Paahtovanukas lienee paras suomennos tälle herkulle.
Ohje on niin helppo, että minäkin osaan sen toteuttaa!

Ayer hice un flan para llevar al trabajo. ¡Esta receta es tan fácil que hasta yo sé hacerlo!

* 8 kananmunaa                                            * 8 huevos
* 1 tlk maitotiivistettä                                   * 1 lata de leche condensada
* 3dl maitoa                                                  * 3 dl leche

Vatkaa aineet tasaiseksi "litkuksi" ja kaada haluamaasi astiaan (käytin piirakkavuokaa).
Uuniin 175 - 200 astetta, noin 45 - 60 min.

Bate los ingredientes y pon en un recipiente. Yo utilisé un recipiente de empanadas. Horno a 175-200 grados, unos 45-60 minutos.

Yhdestä tölkistä maitotiivistettä tulee melko makea flan, joten jos pelkäät hampaiden putoilevan syödessä, laita vajaa purkillinen maitotiivistettä.

Con una lata de leche condensada el flan sale bastante dulce. Si temes que se te caen los dientes al comerlo, usa un poco menos de una lata entera de leche condensada.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!