sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tomaattivalkosipulileipä - Pan con ajo y tomate

Sunnuntai-illan herkuksi alkoi tehdä mieli valkosipulitomaattileipää. Aluksi aioin tehdä ruisleipäversion mutta pakkasesta löytyikin sämpylöitä, jota päädyin "alkuperäiseen" versioon. Tässä tarvittavat ainekset:

Para mimarme un poco esta noche de domingo, decidí hacer pan con ajo y tomate. Iba a hacer una versión con pan negro pero hice el original ya que encontré pan común en el congelador. Aquí los ingredientes:


Leipä voidellaan öljyllä ja päälle asetellaan tomaattikuutiot ja valkosipuli. Mausteeksi heitin vielä hienoa merisuolaa. Uuniin n.150-175 asteeseen.

Échale un pizco de aceite en el pan, cubre con tomate y ajo. Puedes añadir sal fino si quieres. Al horno a 150-175 grados.


Leipien ollessa uunissa etsiskelin kaapista oreganoa vielä leipien päälle mutta se oli päässyt loppumaan. Koristeeksi siis valmiisiin leipiin hieman persiljaa.

Mientras los panes estaban en el horno buscaba orégano pero se había acabado. Entonces decoré los panes con perejil.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!